om oss – Däckcity & Ringservice

Historia och personal

Vem är First Stop och vad gör vi?

Däckcity är en fristående däckverkstad som ingår i First Stop kedjan. Vi tillhandahåller det mesta inom däck & fälg, från skottkärrehjul till entreprenadhjul. Vi utför hjulinställning med lasermätning samt har däckhotell för era hjul.

Personalen är erfaren och har tillsammans över 100 års branschvana.

Vi har även ett First Stop Bilrekondcenter för diverse bilvård såsom rekonditionering, lackkonservering, röksanering, solfilm mm.

Välkommen in!

Varför First Stop?

First Stop är ett nätverk som finns i hela Europa där däcktillverkaren Bridgestone har samlat oberoende ägare till en typ av franchisingverksamhet. Man erbjuder däckföretag en helhetslösning där man standariserat mycket hos de företag som är anslutna.

Det gäller profilering av kläder, butiker och annonsmaterial.
Såsom First Stop- ansluten däckfirma garanterar Däckcity och Ringservice dig med ärliga råd, vänskaplig service, proffesionell yrkesskicklighet, kvalitetsprodukter, god valuta för pengarna och rent och snyggt på företaget.

Miljömedvetandet hos First Stop
Inom First Stop är man mycket miljömedvetna. Man har en gemensam miljöpolicy och företagen har årliga miljömål som de arbetar mot. Både Däckcity och Ringservice är miljöcertifierade verkstäder.

First Stop- kort
Däckcity och Ringservice har genom ett avtal med GE moneybank kunnat erbjuda kunder att dela upp betalningen på upp till 24 månader.

Kontakta oss för mer information.

Google Betyg
4.7
61 recensioner
×
js_loader